Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

WSM Kerstpakketten is erg bewust bezig met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Niet alleen in de keuze van (verpakking) materialen of productiemethodes wordt er Maatschappelijk Verantwoord ondernomen. Door middel van uitingen op een aantal geselecteerde verpakkingslijnen wordt er aandacht gegeven aan Goede doelen zoals Voedselbanken Nederland en Stichting Present. Ook Simavi wordt door ons gesteund (Pakket met MAMA SOPA). Daarnaast worden in verschillende pakketten Fair Trade en Biologische producten verwerkt. Eventuele restvoorraden (food) wordt door ons ook ter beschikking gesteld aan Voedselbanken Nederland. 

Het Goede Doel 2018 - Support Casper
Daarnaast kiest WSM Kerstpakketten altijd één goed doel dat gedurende het jaar extra aandacht krijgt. In 2018 zal dit Support Casper zijn. Van elke verkocht kerstpakket zal €0,10 worden afgedragen aan dit goede doel. De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. In september 2015 startte de campagne en een paar maanden later is de Stichting opgericht. De grondleggers zijn allemaal vrienden of familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker. Zij kwamen tot de ontdekking dat er schrikbarend weinig aandacht is voor alvleesklierkanker. Vermoedelijk omdat de meeste mensen er zó snel aan overlijden dat er geen tijd en ruimte is om acties op te zetten of aandacht te vragen. Dát gegeven, in combinatie met het feit dat meer dan 90% van de patiënten het niet overleeft, is de reden om hier niet langer genoegen mee te nemen. De Stichting en deze campagne willen de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatie behandelmethoden mogelijk te maken. Het gezicht van de campagne is Prof. dr. Casper van Eijck die al meer dan 25 jaar als specialist is verbonden aan het Erasmus MC. Hij heeft, samen met zijn team hele concrete plannen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

Onderstaand worden een aantal 'Goede Doelen pakketten' weergeven. Verder zijn de logo's van onze verschillende Goede Doelen weergeven, door hierop te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende Goede Doel.

       

© 2013 - 2023 WSM Kerstpakketten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel