Over Ons
WSM Kerstpakketten is een echt familiebedrijf met een enthousiast team dat voor u klaar staat. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar wij onze showroom en inpaklocatie onder één dak hebben. Het hele proces (van inkoop tot vervoer en aftersales) hebben wij dus in eigen hand. Op deze manier zijn we erg flexibel en waarborgen we constant de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Ons klantenbestand varieert van productiebedrijven tot advocatenkantoren en van tien pakketten tot enkele duizenden pakketten waarbij we iedere klant met dezelfde passie helpen het perfecte geschenk te vinden.

We bieden een breed scala aan geschenken op deze website. Naast een traditioneel kerstpakket kan dit ook een mooi gepersonaliseerd geschenk, een Cadeaubon, een Relatiegeschenk, Sintgeschenken, Wijngeschenken of een online keuze-concept zijn. In totaal hebben wij ruim 7500 verschillende artikelen in ons assortiment, genoeg dus om het  perfecte eindejaarsgeschenk samen te stellen. Ook het organiseren van een evenement/kerstmarkt kunnen wij voor u verzorgen.

Het grootste deel van onze klanten wil echter een voorstel op maat. Dit kunt u doen door bij ons in de showroom een pakket te komen samenstellen maar wij kunnen aan de hand van uw eisen en wensen ook een aantal voorstellen toesturen.

Wilt u een keer langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op!

''Persoonlijke aandacht voor elke klant, dat is WSM Kerstpakketten''

   

 

© 2013 - 2024 WSM Kerstpakketten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel