Algemene Informatie

Op deze pagina vindt u handige informatie omtrent onze procedures en werkwijze. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze Algemene Voorwaarden. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice, telefoonnummer +31 (0)10 229 39 28.

Het assortiment
WSM Kerstpakketten heeft voor  u het meest complete kerstassortiment samengesteld. Ook in 2016 bieden wij weer meer dan 150 kerstpakketten aan. In verschillende thema’s en in verschillende prijscategorieën hebben wij de mooiste, lekkerste en meest luxe kerstpakketten. Wanneer u dit jaar eens iets anders aan uw personeel wilt schenken zijn onze luxe versgeschenken een goed alternatief. Ook het zelf samenstellen van een kerstpakket is vanaf 60 stuks mogelijk. Onze medewerkers helpen u het perfecte kerstpakket samen te stellen, geheel naar uw wens en budget. Verder biedt WSM Kerstpakketten u dit jaar ook mooie cadeaukaarten aan, zowel ‘fysiek’ als ‘digitaal’ verkrijgbaar. De digitale cadeaukaarten zullen daarbij tevens feestelijk verpakt worden waardoor zelfs digitale cadeaukaarten leuk worden om uit te pakken. Ook ons online keuze concept is dit jaar weer terug te vinden in ons assortiment.

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk? Ook dan zit u bij WSM Kerstpakketten goed. Dit jaar is ons assortiment aan drankgeschenken flink uitgebreid. Naast luxe wijngeschenken bieden wij u dit jaar ook de mooiste drankgeschenken van de Tasting Collection aan. Hier vindt u de meest luxe whisky, cognac, port en gingeschenken. Bent u opzoek naar een meer trendy drankgeschenk? Bekijk dan snel onze drankgeschenken van The Flavour Company. Als laatste bieden wij u ook de unieke tea liqueurs van Pekoe aan. Deze likeur op basis van echte thee is, mede door de opvallende vorm van de fles, erg leuk om aan uw relaties cadeau te doen.

Wilt u eens iets anders cadeau doen aan uw personeel of zakenrelaties? Neem dan snel een kijkje bij onze cadeauboxen. Hier vindt u de mooiste Rituals geschenken, een drietal biologische foodboxen, heerlijke Italiaanse olijfoliegeschenken en onze  BRIX cadeauboxen. BRIX is chocolade van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld om te combineren met wijn. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Ook bij WSM Kerstpakketten vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. Voor de manier waarop wij dit doen en voor meer informatie over onze goede doelen verwijzen wij u graag door naar onze MVO pagina.

Kerstpakketten & Belasting
Met de invoer van de werkkostenregeling (WKR), per 1 januari 2015, is er veel veranderd in het voordeel van u. Zo kunt u uw kerstpakketten belastingvrij schenken! Voor uitgebreide informatie verwijzen wij graag door naar onze belastingpagina.

Bestellen
U kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij vragen u zo zorgvuldig mogelijk het proces van de offerte-aanvraag te doorlopen. Indien uw gegevens niet volledig ingevuld zijn zullen wij proberen contact met u op te nemen. In het offerte-aanvraag proces, bij stap 2, kunt u bij eventuele opmerkingen al uw extra wensen aangeven. Denk hierbij aan de gewenste afleverdatum, meerdere afleveradressen etc. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een passende offerte toe. Nadat u deze offerte ondertekend retour heeft gestuurd is uw bestelling definitief. Wij adviseren u de kerstgeschenken minimaal één dag eerder te laten leveren dan dat u ze wilt uitreiken, dit in verband met eventueel overmacht als weer en verkeer.

Naast het via onze website aanvragen van een offerte kunt u ook via de e-mail of telefonisch een offerte-aanvraag doen. Onze medewerkers komen dan ook zo snel mogelijk met een passend voorstel, volledig naar uw wens. 

Als laatste heeft u ook de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken en daar uw kerstpakketten te bestellen/samen te stellen. Voor een bezoek aan onze showroom dient u vooraf een afspraak te maken. 

Wilt u zeker zijn van een uitgebreide keuze en beschikbaarheid, plaats dan uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij kunnen uw keuze dan direct reserveren. Leveranties geschieden zolang de voorraad strekt. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Wanneer u voor 02 december 2016 geleverd wilt krijgen is de laatste besteldatum 16 november 2016. Wanneer u voor 16 december 2016 geleverd wilt krijgen is de laatste besteldatum 23 november 2016.

Betalingsvoorwaarden
Bij WSM Kerstpakketten kunt u uitsluitend per factuur betalen. Nadat u de offerte ondertekend retour heeft gestuurd ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk de factuur. De factuur dient direct na ontvangst te worden voldaan. Pas na ontvangst van het volledige bedrag is uw order definitief en zal de bestelling op de afgesproken datum worden geleverd.

Verzending/Aflevering
In principe worden de kerstgeschenken vervoerd en bij u bezorgd door onze vaste vervoerspartner DHL. In een enkel geval kan hier van afgeweken worden. Kerstpakketten worden netjes gestapeld, ingepakt en vervoerd op euroformaat pallets. Wij berekenen hiervoor geen statiegeld.  

De verzendkosten bedragen €37,50 per afleveradres. Huis-aan-huis leveringen zijn ook mogelijk, de kosten hiervoor bedragen €7,50 per afleveradres. Levering in het buitenland is ook mogelijk, hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd. Bereikbaarheid met grote vrachtwagens vraagt vaak om voorinformatie. Voor de chauffeur is het essentieel te weten hoe en waar geparkeerd/gelost kan worden. De chauffeur mag alleen afleveren op het opgegeven adres. Bij een onjuist afleveradres zal de chauffeur de zending retour meenemen naar WSM Kerstpakketten. De extra kosten hiervan worden doorbelast aan de klant. Wijzigingen in het afleveradres, afstapelen, intern transport/trap/lift etc. zijn vooraf bespreekbaar. Laat dus alle bijzonderheden inzake uw afleversituatie weten. Kosten door afwijking van de gemaakte afspraken kunnen worden doorbelast. Vooraf zullen de medewerkers van WSM Kerstpakketten informatie opvragen over het afleveradres. 

Klachten
Indien u een klacht heeft over uw kerstgeschenken of over andere zaken horen wij dit graag. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met ons (telefoonnummer +31 (0)10 229 39 28) of een e-mail sturen naar info@wsmkerstpakketten.nl. Vermeld bij uw klacht altijd het ordernummer en de precieze beschrijving van uw klacht. Onze medewerkers zullen er vervolgens alles aan doen om de klacht naar uw tevredenheid te behandelen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Garantie
Op alle geleverde artikelen geldt de standaard fabrieksgarantie. Indien u gebruik wilt maken van de garantie dient u een mail te sturen naar info@wsmkerstpakketten.nl. Vermeld u hierbij het probleem en het ordernummer zoals in de bevestigingsmail vermeld staat. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijik contact met u op. Indien het niet onder de fabrieksgarantie valt kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Vervolgens zal bekeken worden of wij iets voor u kunnen betekenen.

Annuleren
Indien u de offerte ondertekend retour gestuurd heeft is de bestelling definitief en kan deze niet meer geannuleerd worden. Indien u toch wilt afzien van de order zullen de bijbehorende kosten naar u worden doorbelast.

Handelsnaam
WSM Kerstpakketten is een geregistreerde handelsnaam, welke ingeschreven staat bij de kamer van koophandel te Rotterdam. Voor het gebruik van deze naam, bedrijfslogo of alle inhoud van de website www.wsmkerstpakketten.nl (teksten, illustraties, foto's, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen en andere dingen) dient te allen tijde vooraf toestemming verkregen te zijn. Indien dit niet gebeurd zal aangifte worden gedaan bij de politie.

Secure Socket Layer (SSL)
Onze website is beveiligd middels SSL verbinding, dat wil zeggen dat het volledige orderproces is beveiligd. Wanneer u dus een kerstgeschenk bij ons bestelt zullen uw gegevens tijdens het orderproces beveiligd worden middels de SSL verbinding zodat uw persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen vallen.

Privacy
Uiteraard respecteren wij bij WSM Kerstpakketten uw persoonsgegevens en garanderen daarbij dat wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze vertrouwelijk zullen behandelen. De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden uitsluitend gebruikt om uw order zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken. Wij zullen nooit uw persoonsgegevens verkopen aan derden. 

Disclaimer
De website www.wsmkerstpakketten.nl is zorgvuldig samengesteld en in overeenstemming met de huidige stand van kennis. De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Schade en garantievorderingen die voortvloeien uit onvolledige, onduidelijke of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. WSM Kerstpakketten draagt ​​geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, ook voor indirecte schade of gevolgschade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van deze website.

Overige
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten en eventuele toeslagen als gevolg van overheidsbesluiten, milieukosten en anderszins. Wijzigingen in prijs- of samenstelling als gevolg van bijvoorbeeld tegenvallende oogst- en/of vangstresultaten zijn voorbehouden. Wij behouden ons het recht voor om in die gevallen de artikelen door gelijkwaardige te vervangen. Als laatste behoudt WSM Kerstpakketten het recht de algemene voorwaarden aan te passen indien dit nodig is.

Meer informatie kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Capelle aan den IJssel, juni 2016

© 2013 - 2024 WSM Kerstpakketten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel