Van Uitreikmoment tot compleet verzorgde Kerstmarkt

Waardering tonen voor uw medewerkers/relaties is het belangrijkste wat er is. Dat begint bij het uitzoeken van het juiste geschenk. Onze specialisten kunnen u helpen het juiste geschenk samen te stellen. Vervolgens leveren wij de geschenken op de afgesproken datum en op het gewenste adres bij u af. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen nog een stapje verder te gaan. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden aan:

Uitreikmoment
Na het samenstellen van uw geschenken/kerstpakketten kunt u ervoor kiezen ook van het uitreikmoment een waarderingsmoment te maken. De invulling hiervan bepaald u helemaal zelf. Onderstaand vindt u diverse mogelijkheden en wanneer u een eigen idee heeft betreft de invulling van uw evenement, denken wij natuurlijk graag met u mee. Als voorbeeld kunt u kiezen voor een leuk aangeklede kerstchalet waarvandaan u de geschenken/pakketten uitreikt aan uw medewerkers/relaties. Dit kunt u daarnaast uitbreiden met een hapje en een drankje, muziek en sfeervolle decoratie. Omdat de wensen hiervoor altijd specifiek en op maat zijn, zullen we u na overleg een passende prijs afgeven. 

Compleet verzorgde Kerstmarkt
Wilt u liever uw medewerkers zelf laten kiezen? Kies dan voor de compleet verzorgde Kerstmarkt. Naast leuke kerstchalets waar de artikelen tentoongesteld worden kunnen wij ook zorgen voor een hapje en een drankje, muziek, sfeervolle decoratie etc. Alles kan in overleg met u verzorgd worden, evenals het gewenste assortiment. Wilt u alleen duurzame artikelen? Alleen non-food of ook kant en klare kerstpakketten? Alles is mogelijk! Uiteraard vergt een dergelijk evenement een gedetailleerde voorbereiding. Daarom zullen we uitvoerig met u in overleg treden om zo tot het perfecte event te komen. Een vaste prijs voor een dergelijk event is dan ook niet te noemen en zal naar aanleiding van uw wensen afgegeven worden. 

Voorbeelden
Onderstaand ziet u enkele voorbeelden hoe een dergelijk event eruit kan komen te zien, evenals enkele productafbeeldingen welke gebruikt kunnen worden voor uw Event. Personalisatie (van bijvoorbeeld de bordjes op de chalets) behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

© 2013 - 2024 WSM Kerstpakketten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel