Referenties

Hieronder volgen enkele recensies van onze trouwe klanten. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het bedrijf, een echt familiebedrijf, kijkt goed mee naar onze wensen. Alles kan in overleg en is bespreekbaar.
Wij ervaren de samenwerking met WSM Kerstpakketten als zeer prettig!
Kobus Personeel & Organisatie

Al enige jaren maken wij gebruik van de dienten van WSM Kerstpakketten. En we mogen
wel zeggen naar volle tevredenheid! Een mooi uitgebreid gamma, in elke prijsklasse, voor elk wat wils en altijd behulpzaam en meedenkend. Wij zijn fan!
Hulsbosch

BLICK op onderwijs vertegenwoordigt 8 basisscholen, 1 speciaal basisonderwijs en 1 breed voortgezet onderwijs in de gemeenten Krimpen en Capelle aan den IJssel. Met ongeveer 400 medewerkers en ruim 100 extra handen in de vorm van vrijwilligers en stagiaires, is het uitzoeken van een geschikt kerstgeschenk altijd een leuke uitdaging. Sinds 2019 helpt WSM Kerstgeschenken ons hierbij. WSM is een warm familiebedrijf dat staat voor laagdrempelig en persoonlijk contact. Geen vraag is te gek en ze denken op een creatieve manier mee over wat er bij onze stichting past. Naast de kerstgeschenken helpt WSM ons met het verzorgen van welkomstpakketten voor nieuwe leerlingen op onze basisscholen. Kortom een prettige partner bij het verwezenlijken van ons ideaal: boeiend onderwijs voor nu en de toekomst!
BLICK op Onderwijs

Onze ervaringen met WSM Kerstpakketten is zeer positief te noemen. De ontvangst was allervriendelijkst nadat er een afspraak voor ons was ingepland. De items om een "eigen" pakket samen te stellen, werden overzichtelijk geshowd. Wel zouden wij willen voorstellen de prijzen van de artikelen te vermelden op het item, dit voorkomt veel zoekwerk. Het pakket is keurig op tijd geleverd en met enthousiasme ontvangen door de medewerkers.Voor ons voldoende aanleiding om hier, indien de mogelijkheden dat toelaten,  een vervolg aan te geven.
Kloet Onderhoud B.V.

In 2020 hebben wij als organisatie kennisgemaakt met WSM als leverancier voor pakketten voor de medewerkers van Kinderopvang Mundo. Onze eerste kennismaking met dit bedrijf was zeer goed. Alles is mogelijk; men denkt met je mee, is flexibel in aflevering, je hebt keuze als het gaat om wel of geen huisstijl toevoegen en het zijn ook nog eens mooie verzorgde pakketten. Wat ons betreft een aanrader!
Kinderopvang Mundo

Wij zijn inmiddels al een 8-tal jaren klant bij WSM Kerstpakketten en hebben in die jaren steeds de kerstpakketten via WSM besteld en geleverd gekregen. Sinds 2018 hebben we ook Paasattenties voor ons personeel bij WSM gekocht en in 2020 hebben we zelfs (in verband met Covid19) Sinterklaasattenties bij de medewerkers thuis laten bezorgen. (Overigens hebben we de kerstpakketten in 2020 ook thuis laten bezorgen). Dit alles is altijd in heel goed overleg met WSM Kerstpakketten, bij monde van Wesley Maan, gegaan. We hebben een aantal keren in de kerstpakketten een extra (niet via WSM gekocht) cadeau mee in laten pakken, wat prima geregeld was. De contacten lopen altijd heel soepel en Wesley is altijd bereid mee te denken over mogelijke oplossingen voor een “uitdaging”. Het is niet voor niets dat we dit jaar al acht jaar klant zijn bij WSM, het bevalt ons goed, WSM Kerstpakketten is een aanrader!
TANS B.V.

Wij doen nu al een tijdje zaken met WSM en vanaf het eerste uur wisten we al dat we nooit meer anders wilde. Wij klopte last minute aan voor een kerstpakket en hadden de hoop al opgegeven maar WSM trok letterlijk alles uit de kast. Resultaat was niet alleen "een leuk pakket", maar iedereen was super enthousiast! Maar kerst is niet de enige tijd waar je bij WSM terecht kan! Je kunt het zo gek niet bedenken! Een thuiswerkpakket rond Corona, een bedankje voor het invullen van een MTO waar WSM weer met super leuke voorstellen kwam wat wederom een succes werd. Net dat stapje verder, persoonlijker, creatief en meedenkend! Ook werken ze samen met goede doelen wat wij enorm kunnen waarderen aangezien wij zelf ook actief zijn in de zorg. De producten zijn eerlijk en heerlijk! Of ik aandelen heb in WSM? Nee maar ik zou het zo doen!
PIDZ

Wij zijn erg tevreden over de kerstpakketten én de service die WSM Kerstpakketten heeft geleverd. Ondanks ons late verzoek heeft WSM in korte tijd 30 kerstpakketten op maat kunnen leveren. We hebben alles binnen twee weken kunnen regelen en zo al onze medewerkers blij kunnen maken met een goed gevuld kerstpakket met diverse food en non-food producten! Kortom, kerstpakketten afnemen bij WSM is zeker aan te raden!
Tanita Europe B.V.

Als BV verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben wij in 2020 gebroken met de traditie om onze kerstpakketten standaard bij de Erasmus te bestellen. Om diverse redenen waren we aan verandering toe. Internet afgestruind en uiteindelijk niet zo ver weg WSM Kerstpakketten gevonden met een assortiment leuke kerstpakketten in diverse uitvoeringen en budget categorieën. We konden het net zo gek en duur maken als we zelf wilden. We hebben uiteindelijk besloten om onze medewerkers een kerstpakket te geven en nog een extra pakketje omdat 2020 een bijzonder jaar was (en dan druk ik mij denk ik netjes uit). Kiezen vanaf een plaatje is altijd moeilijk, maar het waren lekkere en gezellig pakketten. Even een hapering via de website, maar na direct contact gelegd te hebben werd de hapering opgelost en hebben we in goed overleg een optie genomen op de pakketten. Binnen de optie termijn hebben de bestelling nog kunnen vergroten omdat een andere BV ook graag mee wilde liften in de bestelling. Datum en tijd afgesproken van levering en alles werd keurig op tijd geleverd. Zelfs nog mogelijk om als er een restrictie kwam op werken op kantoor om een ander afleveradres te kiezen. Top service en goed onderling contact maakten het verhaal compleet. Voor herhaling vatbaar dus ik denk dat we de komende jaren ons wederom zullen melden voor kerstpakketten. Lekker van te voren snuffelen op de site wat we dan dit jaar weer gaan geven. De voorpret is eigenlijk al net zo leuk als het uitreiken van de pakketten zelf.
EURAC B.V.

© 2013 - 2024 WSM Kerstpakketten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel